Despre noi

Energy Design & Consulting este o companie de proiectare și consultanță în domeniul energiei electrice, care isi propune să îmbunătățească performanța sectorului energetic din România și să stabilească un standard ridicat în ceea ce privește calitatea serviciilor în domeniu.

Înființata în 2014, în București, România, Energy Design & Consulting a apărut prin agregarea unui grup format de unii dintre cei mai experimentați profesioniști din țară cu scopul de a crea un centru de capacități înalt calificate și cunoștințe solide pentru servicii de înaltă calitate, fiabile și eficiente pentru sectorul energetic din regiune.

Energy Design & Consulting ilustreaza dorința consultanților din domeniul proiectării sistemelor energetice de a forma împreună un cadru privilegiat pentru dezvoltarea capacităților lor profesionale și de a reprezenta o alternativă de calitate superioară ofertei de servicii existente in sectorul inginerie și consultanță pentru sectorul energetic.

Obiectul principal de activitate

Este constituit din prestarea de servicii de proiectare, inginerie si consultanta tehnica si institutionala, incluzand servicii de verificari tehnice (due-dilligence) pentru diverse investitii. La aceasta se adauga prestarea de lucrari la cheie in domeniile in care valoarea noastra adaugata excede costurile echipamentelor folosite (de exemplu compensarea factorului de putere, sisteme SCADA, IT&C, etc)

Domeniile principale de expertiza​

Strategie de dezvoltare

Pilonii pe care ne bazam pentru dezvoltarea companiei noastre sunt:

competenta tehnica si probitatea profesionala recunoscuta a membrilor echipei

cunoasterea in profunzime
a domeniului de activitate

promovarea solutiilor
tehnice moderne