SMART GRID, SCADA & ITC

Soluţiile oferite de Energy Design & Consulting acoperă întreaga gamă de elemente implicate în dezvoltarea sistemelor SMART GRID, SCADA & ITC: platforme software dedicate, echipamente inteligente pentru procesarea datelor, instrumentaţie de câmp pentru achiziţie date, soluţii de comunicaţii diverse și sigure.

Sistemele SCADA se bazează pe arhitectură deschisă, redundanţă și posibilităţi de configurare multiple. Soluţiile SCADA se dezvoltă odată cu procesul și pot fi adaptate oricând în funcţie de necesităţi.

Energy Design & Consulting poate elabora atat documentatiile necesare, incepand cu partea de proiectare, caiete de sarcini, etc, cat si implementarea la cheie a sistemulelor SCADA & ITC.

Am fost implicati in lucrari care au constat in proiectarea statiilor electrice noi, in retehnologizarea statiilor existente sau modernizarea unor sisteme sau celule din statii electrice existete.

Similar, in domeniul liniilor electrice putem proiecta linii electrice noi sau putem reabilita / moderniza / reconductora / echipa cu fibra optica sau conductoare OPGW liniile electrice existente.